Es noticia

¿Si el problema del Barça es Luis Enrique?

¿Si el problema del Barça es Luis Enrique?

Esta noche cuando todos celebran una de las fiestas mas grande en Espanya ,, Los reyes magos" en FCB...

На прва топка

Првото одиграно ЕЛ Класико во 1902

Првото одиграно ЕЛ Класико во 1902

Ова е фотографија од првото одиграно Ел Класико, кое се одржало во Мадрид. Се одржало во полуфиналет...

Камп Ноу подготвен за рекордите на МСН

Камп Ноу подготвен за рекордите на МСН

Најдоброто трио на планетава, Меси, Суарез и Нејмар има свој влијателен рекорд на Ел Класико натпрев...

Парите на терен, време е за Ел Класико

Парите на терен, време е за Ел Класико

Вечерва фудбалскиот свет за миг ќе запре, ќе земе здив најмногу една минута пред да започне најголем...

НАЈУБАВА

Мелиса Пуенте

Мелиса Пуенте

Мелиса Пуенте. Таа е фан на американскиот сокер и многу чест посетител на тие натпревари. Неодамна и...

ПЕНИА БАРСА

Како до соси карнет на ФК Барселона во Македонија?

Како до соси карнет на ФК Барселона во Македонија?

Зачленувањето, односно продолжувањето на членство во ФК Барселона ќе важи преку целата 2016-та годин...

Се oтпечaтијa првите мaкедoнските кaрнети вo ФК Бaрселoнa

Се oтпечaтијa првите мaкедoнските кaрнети вo ФК Бaрселoнa

И oфицијaлнo пристигнaa првите кaрнети oтпечaтени вo Бaрселoнa, зa сoси членoвите oд Мaкедoнијa. Oви...

Предлог La Quiniela

Мала помош за викенд колото во кое ќе се делат милионите!

Мала помош за викенд колото во кое ќе се делат милионите!

Денес повторно со мала помош пред викендот со новата понуда за следното коло. Стандардно со неколку...

Шпанците изненадени од резултатите во изминатото викенд коло!

Шпанците изненадени од резултатите во изминатото викенд коло!

Изненадувањата кои ги направија дел од екипите придонесоа ниту еден шпанец да не ги погоди сите двој...

Помагатели

JoomShaper